#1 Beck Corlan & The Band la Asfalt Muzical

Beck Corlan - Concert Asfalt Muzical

Pe 28 Mai te vei întâlni cu Beck Corlan & The Band în Piața Libertății din Timișoara!

Corlan Rebeca, cunoscută sub numele de Beck Corlan, este una dintre cele trei timișorence celebre pentru videoclipul care a reușit să comprime istoria muzicii românești în 9 minute. Stilul muzical abordat este diferit de ceea ce se aude la radio-ul românesc, band-ul abordând influențe soul, gospel, funk, reggae, jazz, rap, pop, hip-hop și pop-rock. Mai presus de toate, Beck afirmă că “viața constă în a iubi”.

Beck Corlan si The Band

Beck dorește ca muzica pe care o cântă să inspire ascultătorul în spre Frumos și Absolut. Crede că România poate fi mișcată într-o direcție bună prin muzică. Scopul trupei este să contribuie la aceasta. Valorile pe care le promovează sunt: dragostea de oameni, pacea, răbdarea, bunătatea, acestea regăsindu-se în muzica pe care o cântă.

„Asfalt Muzical” este un concept unic pentru Timișoara care pune în contact timișorenii de toate vârstele cu muzica de calitate prin organizarea unor concerte de dimensiuni mici în puncte sociale cheie din oraș. Aceste concerte vor fi organizate constant, începând cu luna mai 2016 și până în luna octombrie 2016.

 

Ne vedem pe 28 Mai la un concert extraordinar Beck Corlan, în inima Timișoarei, pe Strada Pietonală, lângă Cafeneaua Verde. Lasă-te încântat de muzicienii timișoreni la Asfalt Muzical!

Mai multe detalii despre ei poți găsi la: http://beckcorlan.ro/Comentariile sunt închise.