Amalia Gaiță continuă seria Asfalt Muzical cu un concert pe 10 iulie pe Strada Vasile Alecsandri, lângă Jack’s Bistro

amaliaFB

Vino la un nou concert special care are loc chiar pe frumoasele străzi ale Timișoarei: Amalia Gaiță te încântă cu un recital live care va avea loc vis-a-vis de Jack’s Bistro, într-un decor cum nu ai mai văzut!

Concertul face parte din seria Asfalt Muzical și promovează trupe timișorene în zone deosebite ale orașului.

Cunoscută pentru muzică și artă vizuală, Amalia Gaita vine cu un produs muzical proaspăt, aflat la a doua lui audiție. Melting Sun este un material energic, colorat, care aduce emoție și intimitate, o fuziune de jazz, soul, funk si soft rock. In compozitiile sale, Amalia urmareste joaca si improvizatia, atingând emoții puternice prin stilul eclectic si structurile contemporane, cu accente vintage.

Vino să te bucuri de muzică excelentă într-un repertoriu original, cum nu ai mai auzit!

Concertul Amaliei Gaiță va avea loc pe data de 10 Iulie, pe Strada Vasile Alecsandri din Timișoara, lângă Jack’s Bistro și va începe la ora 20:00.

Accesul este liber și recomandat.
————————–———–

Concertele din seria „Asfalt Muzical” transmit un mesaj puternic, promovând cu succes nu doar tineri talentați ai orașului ci și zone asupra cărora atenția organizatorilor nu s-a abătut frecvent. Până acum s-au bucurat de aceste concerte piețele Libertății și Traian, dar organizatorii promit că vor descoperi în continuare publicului cartiere care merită sărbătorite pentru istoria și frumusețea lor.

Pentru mai multe detalii, vizitează adresele www.asfalt-art.ro sauhttps://www.facebook.com/asfalt-art.ro/Comentariile sunt închise.