Listă de evenimente 2016:

Luna noiembrie:

Lansare Album „Adevăratul Eu” – Dincolo de Ziduri

 

lansare-album-ddz

Sâmbătă, 26 noiembrie, va avea loc la Casa Tineretului un nou concert din seria Asfalt Muzical cu ocazia lansării albumului „Adevăratul eu” al trupei Dincolo de Ziduri. Concertul este ultimul din acest an al proiectului și va avea loc începând cu ora 19:00.

Vezi mai mult.

Luna iunie:

Amalia Gaiță @Asfalt Muzical

 

Vino la un nou concert special care are loc chiar pe frumoasele străzi ale Timișoarei: Amalia Gaiță te încântă cu un recital live care va avea loc vis-a-vis de Jack’s Bistro, într-un decor cum nu ai mai văzut!

Vezi mai mult.

Ansamblul de percuție „Splash”

 

Cel de-al doilea concert marca Asfalt Muzical va avea loc duminică, 12 iunie, de la ora 18, în Piața Traian. Scena le va reveni băieților de la The Different Class.

Vezi mai mult.

The Different Class @Asfalt Muzical

 

Sâmbătă, 25 iunie, va avea loc în Piața Traian din Timișoara concertul ansamblului de percuție „Splash” ca și parte din proiectul Ce caut în cartier @Timișoara – Capitala Tineretului din România.

Vezi mai mult.

Luna mai:

Concert Beck Corlan & The Band – 28 mai, ora 18.

 

Beck Corlan - Concert Asfalt Muzical

Te așteptăm la primul concert din cadrul Asfalt Muzical unde vei avea ocazia să o asculți pe Beck Corlan, una din cele 3 timișorence care au reușit să comprime istoria muzicii românești în doar 9 minute, alături de band-ul ei.

Vezi mai mult.

 

Parteneri ediția 2016

partener-asfalt