The Different Class @Asfalt Muzical – 12 iunie, Piața Traian

tdcfbcover

Pe 12 Iunie Timișoara se bucură de un nou concert într-o zonă inedită a orașului.

The Different Class continuă seria Asalt Muzical, în Piața Traian.

Vino la Asalt Muzical și electrizează-te alături de The Different Class la un nou concert inedit în Timișoara. Concertul este cel de-al doilea din seria Asalt Muzical care promovează trupe timișorene în zone deosebite ale orașului.

The Different Class este un power-trio ce își propune să aducă un sunet instrumental inovator în trendul electric timișorean. Trupa abordeaza un stil nou, un melanj de genuri blues/funk/stoner/psychedelic, care în final dau vibeul TDC: ei l-au numit Groove Rock, si are ca esență experimentarea live.

Forma pe care o ia muzica, este una liberă în părți, cu elemente de improvizatie, cea mai autentică audiție a acestei muzici fiind desigur în concert, LIVE. „Suntem încântați și nerăbdători să cântăm și să descoperim împreună Timișoara, iar Asalt Muzical este ocazia perfectă pentru asta, ne spun membrii trupei.

Vino și tu să descoperi un concert absolut electrizant, 100% live, 100% timișorean.

Concertele din seria „Asalt Muzical” transmit un mesaj puternic, promovând cu succes nu doar tineri talentați ai orașului ci și zone asupra cărora atenția organizatorilor nu s-a abătut frecvent,dacă primul concert, cel suținut de Beck Corlan, a avut loc în Piața Libertății, cel de-al doilea propune un nou decor spectaculos, fiind vorba de Piața Traian din Timișoara.

Concertul the Different Class va avea loc duminică, 12 Iunie și va începe la ora 18:00. Accesul este liber și recomandat.

Pentru mai multe detalii, vizitează-ne la adresele www.asfalt-art.ro sau https://www.facebook.com/asfalt-art.ro/Comentariile sunt închise.