Lansare Album „Adevăratul Eu”

Seria de concerte Asfalt Muzical aduce în fața timișorenilor o nouă trupă locală

Sâmbătă, 26 noiembrie, va avea loc la Casa Tineretului un nou concert din seria Asfalt Muzical cu ocazia lansării albumului „Adevăratul eu” al trupei Dincolo de Ziduri. Concertul este ultimul din acest an al proiectului și va avea loc începând cu ora 19:00.

Formația Dincolo de Ziduri a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment.

Membrii trupei: Johny Kui, Popa Mihai, Daniel Kui și Emi Kui abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente.

Dincolo de Ziduri au la activ două albume Contraste (2009) și Adevăratul eu care va fi lansat cu ocazia concertului. De asemenea, au la activ un videoclip cu numele de „Deschizi drumuri noi” lansat în această vară.

În deschiderea concertului vor cânta cei de la KiNDLEiN.

Proiectul Asfalt Muzical isi propune sa promoveze artistii locali. „Ne-am dorit să venim cu un concept nou de proiect în zona de concerte, să facem ceva diferit. De aceea, unul din lucrurile la care ținem foarte mult este să aducem pe scenă doar artiști locali. Vă așteptăm la concerte, să ne bucurăm împreună de acest oraș minunat și de muzica lui” ne mai explică Ovidiu Andriș.

Vino să-i vezi pe cei de la Dincolo de Ziduri sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 19:00 la Casa Tineretului. Mai multe informații pot fi găsite pe paginile de Facebook a formației și a proiectului Asfalt Muzical.

Pentru susținerea artiștilor, intrarea la concert costă 15 lei, biletele putând fi achiziționate la fața locului, înainte de începerea concertului.Comentariile sunt închise.